Hoppa till innehåll

Oväntat skoköp

I söndags gick jag en geocachingpromenad, men först tog jag återvinningen och ett snabbt ärende till Ica Maxi… och kom därifrån med ett par skor!

Jag har spanat på barfotaskor på sistone, för att mina fötter tycks ha fått ännu svårare än tidigare att trivas i skor och jag verkligen vill ha breda och platta skor. Jag provade ett par uttalade barfotaskor och ett par som var åt det hållet, men de kändes inte helt hundra och eftersom de var dyra vågade jag inte riktigt chansa. Har varit på Skopunkten och provat billiga skor också, men inte blivit sugen på något.

Men så fick jag syn på dessa på Ica Maxi för 249 kr och de hade bäst kombo av komfort och kontorsproperhet hittills. Inte perfekt sköna kanske, men det blir ju ingen större investering att chansa på att de blir bättre när jag gått in dem.

Får se hur det går. Jag tyckte jag kände att de tog i min besvärliga stortåled på högra foten (som fick mig att ditcha förra paret skor…) när jag premiäranvände dem idag… fast bara lite.

Hur som helst duger de ju inte i smällkallaste vintern, men jag hoppas att de formar sig litegrann och blir sköna att använda så här i mittemellantider. Vi får se…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *