Barnens vuxenkalas med många-vid-nya-bordet-premiär

Idag har vi haft barnens vuxenkalas!

Det blev första gången vi provade nya bordet, stolarna och extrastolarna med många gäster. Vi var 10 personer, skulle ha varit 11, men min pappa hade missat att han inte kunde det här datumet… Barnens kusin Timo satt på tripp-trapp-stolen och sen fick de med sig den hem, eftersom vi har suttit klart på den nu. Utöver det använde vi alltså våra fyra ordinarie stolar och fem av de sex extrastolarna. Så här såg det ut:

Åtta personer får ju med lätthet plats längs långsidorna när extraskivan är i. Det är lite tajt när man behöver sätta folk på kortsidorna också, men det går.

Vi serverade tacos till lunch och sen blev det presentöppning och tårta (separat bakrapport kommer).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.