Hoppa till innehåll

Pussel

Jag har lagt ganska många pussel på sistone.

Pussel är för mig den perfekta jobbpausen. Jag behöver pausa ofta för att mota bort huvudvärken som kommer efter en stunds koncentration och då behöver jag göra något helt annorlunda. Att scrolla mobil eller läsa bok funkar oftast inte om det redan är på väg utför med huvudet. Pussel i några minuter är bättre. Sen blir det förstås lite pusslande på kvällar och så också…

Jag har lagt om ett gäng gamla pussel vi hade hemma, men det vill jag ju inte göra hur många gånger som helst. För ett tag sedan köpte jag en drös begagnade pussel från Sellpy och nu har jag gjort det igen. Den här högen kom precis hem till mig:

En ny omgång pussel

Passar fint, för idag lade jag färdigt det sista från förra omgången:

Körsbärsträden var rätt kämpiga, faktiskt

De lagda pusslen åker tillbaka till Sellpy igen och även några gamla som rensas ut.

(Nej, det blir ingen bra deal ekonomiskt, pusslen är ganska dyra även på Sellpy och sen får man inte mycket när man säljer dem igen. Men det känns bra att köpa begagnat.)

Jag och Sander fick pussel i julklapp också, plus att vi under jullovet lade om ett Sverigepussel han fått tidigare.

Några fler som lagts under höst/vintern:

Det blir ganska mycket London, men försöker variera motiven något. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *