Hoppa till innehåll

v20: Långhelg Kristi himmelsfärd

Kort vecka! Ava hade bara skola i måndags, jag jobbade måndag-tisdag och Jonas och Sander hade jobb/skola måndag-onsdag.

I onsdags, när jag hade hoppats få till en fågelutflykt, var det en riktigt regnig dag. Jag nöjde mig med en blöt promenad hemmavid, utan kamera … Ava hade planerat picknick med kompisar, men den fick hållas hemma hos en i gänget. Sen hade de bokat Grönan på kvällen och då var det värsta regnet över i alla fall …

I torsdags körde vi fönstertvätt och städning här hemma. Det var på tiden. Och tja, då orkade vi ju inte mycket mer … Eller jo, jag och Sander gick en promenad och sen anslöt Ava för att gå till nyöppnade glasstället Gelato Crema (som ersatt vår favorit StikkiNikki) och testa deras glass. Just denna dag hade de en havrebaserad chokladglass, som var jättegod. Annars har de bara vegansk sorbet och det gillar jag inte, men jag hoppas på mer havrebaserad glass i sommar.

I fredags gick jag och Sander och tog påfyllnadsdos för TBE-vaccinet. Senare åkte jag in till stan, servade ett par geocacher, klippte mig och köpte nya solglasögon (efter att ha misslyckats med att laga mina gamla).

På kvällen var det min tur att välja film till fredagsmyset och vi såg A man called Otto. Förra gången valde jag En man som heter Ove. :) Kul att ha sett båda. Båda var bra, men ganska olika.

Lördagen var den enda dagen utan bokade eller planerade grejer, så jag släppte planerna på att eventuellt ta fågelutflykten då i stället, eftersom jag kände att jag behövde en sådan dag. Minns knappt vad jag gjorde, hehe.

Idag, söndag, har vi varit en sväng i Väsby och träffat Emma och de två av kusinerna som var hemma. Sen hade jag ont i huvudet och sov bort ett par timmar när vi kom hem och tja, nu är det kväll och dags att vänja sig vid att inte vara ledig längre…

Läser: Once were warriors av Alan Duff. (hoppar över de andra “just nu”-rubrikerna eftersom jag inte har något vettigt att fylla i …)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *