Hoppa till innehåll

Pride 2023

Nu kommer det bli icke-kronologiskt bloggat här eftersom jag inte bloggat om Ölandssemestern ännu, men hellre det än att bara bygga på listan med blogginlägg jag ska skriva någon gång …

I lördags var det dags för årets Pride-parad! Jag skulle egentligen ha varit bortrest och vandrat Jämtlandstriangeln med Veroniqa, men det fick vi avboka när Veroniqa skadade sig. Så här i efterhand med alla väderkatastrofer och magsjukeutbrott i fjällen var det kanske lika bra … eller så hade vi klarat oss / hunnit innan det värsta … men det vet vi ju inte.

Men nu var det alltså Pride det skulle handla om! I år gick Ava och Wilma i paraden! Resten av familjen träffade Malin och Anton på stan och tittade på paraden.

Vi var på plats i god tid och fick i vanlig ordning stå och vänta väldigt länge på att paraden skulle börja. Och sen var paraden låång. Men kul, såklart, med mycket att titta på. Och vääldigt tröttande var det, såklart. Vi orkade faktiskt inte stå kvar till slutet, men gick längs paradvägen så vi i alla fall hade ett hum om resten av paraden. Då var jag sååå kissnödig att det gjorde jätteont att gå, heh.

Fint med Pride! Och fint att jag fick se det ändå – det var alltså inte planerat att boka fjällvandring samtidigt som paraden, det var ett misstag som jag insåg i efterhand. Men jag sörjer ändå fjällvandringen, såklart …

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *