Hoppa till innehåll

Skrivdag och två vuxenkalas

Ännu en tuff vecka, men en ljuspunkt var i onsdags när jag faktiskt fick till en lyckad skrivdag trots allt. Det blev ju paus över höstlovet och veckan efter, men nu åkte jag till svärföräldrarnas lägenhet i Upplands Väsby och läste igenom mitt utskrivna manus och antecknade tills handen värkte. Det var perfekt med en liten paus inför läsningen, som gav överblick med fräscha ögon. Hoppas att jag har ork att ta itu med anteckningarna nästa vecka när jag faktiskt har två skrivdagar i lägenheten, då jag även är ledig på torsdagen!

I torsdags fixade jag en massa hemma, städning och en del växtpyssel. Slängde ett par växter som gett upp och planterade äntligen om silverrankan i golvkrukan jag köpte för pengar jag fick i födelsedagspresent i somras. Hade egentligen en monstera som var tänkt för den, men monsteror är visst tripsmagneter och efter några misslyckade räddningsförsök gav jag upp dem.

I fredags var jag på Solnakontoret för att vara med på teammötet. Åt god lunch på jobbrestaurangen med Anna också, det var pulled jackfruit med rostad potatis och diverse tillbehör. Skönt att gå till och från jobbet ändå, det har ju inte blivit så mycket promenerande (eller joggande) som jag vill på sistone, men jag ska försöka bli bättre på att få till det.

Sander valde fredagsfilmen och det blev Barbie, som ju var väldigt hypad i somras och vi har såklart velat se den sedan dess, men det var först nu den fanns på streamingtjänsterna till vettigt hyrpris. Kul att äntligen se den! Många roliga poänger.

Till helgen vankades det vuxenkalas. Igår lördag kom barnens far- och morföräldrar hit till oss och fikade tårta. Idag söndag åkte vi i stället till Jonas systers familj i Upplands Väsby och hade glasskalas där med kusinerna.

Nu är vi färdiga med födelsedagsfirandena och kan börja fixa advent och jul i stället …

Läser: Jävla karlar av Andrev Walden. Har orkat läsa lite mer den här veckan, men det är lite synd att jag läser en så cool bok just när jag är som trögast i huvudet … Hoppas hinna läsa klart den innan jag måste växla till nästa bokcirkelbok inför vår julbordsträff om två veckor.

Tittar på: Jag och Jonas har börjat se nya/sista säsongen av The Crown som kom precis! Vi pausade finska kriminalserien Karppi för att The Crown kändes viktigare och vi hade väldigt många avsnitt kvar av Karppi säsong 1. Har väl inte fastnat sådär jättestarkt för den. Jag tittar fortfarande på Gilmore Girls när jag inte orkar göra något annat, så det lär väl bli att jag ser alltihop ändå …

Lyssnar på: Inte mycket, men gaaaah, jag såg att Smashing Pumpkins kommer till England och Tyskland m.m. i sommar. Varför kan de inte komma hiiiiiiiit?!

Pusslar: Blev klar med gulliga Birdie seasons (och har sålt det på Vinted, ska posta det imorgon), men har inte börjat med något nytt ännu. Har många lockande i min todo-hög.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *