Hoppa till innehåll

Vårsalongen, testläsning och sjukstuga

I måndags öppnade äntligen Kungsholmens bibliotek efter att ha varit stängt för renovering betydligt längre än planerat på grund av en vattenläcka. Väldigt skönt att ha bibblan på promenadavstånd igen!

I tisdags träffade jag Malin och gick på Vårsalongen på Liljevalchs. Det har ju blivit lite av en tradition att vi gör det och det är alltid trevligt. Sen blev det middag på Vapiano också.

I onsdags nådde jag en viktig milstolpe i skrivandet: jag satte punkt för den här redigeringsomgången. Det har gått rätt trögt och en del onsdagar har ju gått åt till annat på sistone, men nu bestämde jag mig för att det var dags för testläsare. Givetvis finns det saker att tweaka, men jag har haft svårt för att göra det och vem vet, kanske är testläsarinput precis vad som behövs? Så just nu finns manuset hos fyra testläsare och jag försöker tänka på annat. Ska bli spännande med feedback när den kommer och så får vi se om det blir fler testläsare också.

I onsdags var det även väääldigt dimmigt ute och jag gick en sväng med kameran och fotade fåglar som nästan försvann i allt det vita.

På jobbet har det varit lite stiltje och jag har pluggat en del inför att skriva certifieringsprov inom tillgänglighet, men i torsdags fick jag fullt upp med tilläggsbeställningar från kunden jag jobbat med ett tag. Bra, och jag hoppas att det kommer mer men lagom mycket så att jag kan varva jobb och plugg i en bra mix fram till provet.

I fredags var jag på kontoret vid Stureplan där vi hade vårt teammöte. Vi ska byta chef och nya chefen var med för första gången. Hoppas att det blir bra.

Jag gjorde sällskap med Sander och det regnade en hel del, så jag satt och var blöt på jobbet ganska länge … men som tur var hade vädret klarnat upp och byxorna torkat till lunchen, då jag och Anna gick och åt god mat på Ling Long. Jackan var fortfarande ganska blöt, dock.

När jag kom hem sa jag till Jonas att jag kände något i halsen och han sa att han kände samma sak …

… så vi har haft sjukstuga här i helgen. Sander är också drabbad, får se hur det går för Ava. Jag är rätt mosig, men det går lite i vågor. Kan vara rätt okej och sen plötsligt kommer storsläggan och jag känner mig helt borta.

Vi hade en massa helgplaner som gick i stöpet. På lördagen skulle jag och Jonas ha åkt till Ikea och Jysk, som vi failade förra veckan för att bilen inte startade, men nu har vi haft bilbatteriet på laddning uppe i lägenheten. Idag, söndag, skulle vi ha åkt på kalas för kusinerna i Väsby. Vi får åka till dem nästa helg i stället, men synd att missa den riktiga kalasdagen när Jonas föräldrar åkt upp.

Läser: Har precis börjat så smått på nästa bokcirkelbok, Drömmen om ett träd av Maja Lunde.

Tittar på: The Good Place med Jonas och Gilmore Girls själv. Fredagsfilmen var den svenska spökfilmen Canceled.

Lyssnar på: Egentligen inget, men jag och Jonas såg dokumentären The Greatest Night in Pop om när väldigt många artister spelade in We Are The World, så den känns väl ändå som veckans musikstycke.

Spelar: Inget av mobilspelen jag testade förra veckan fastnade riktigt, men jag har faktiskt spelat Forest Camp Story lite till … och Disney Dreamlight Valley på datorn.

Pusslar: Jag och Jonas pusslade tillsammans whodunnitpusslet jag fick i Alla hjärtans dags-present – kul – och nu har jag börjat på mitt Ravensburger Disney-pussel med Skönheten och Odjuret.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *