Hoppa till innehåll

Sportlov med sjukdagar, Wannadies-konsert och kusinkalas

Sportlovsveckan blev en skruttvecka med förkylningar. Jag var sjukskriven måndag-torsdag och det blev inget av planen att göra något kul med barnen på min lediga onsdag.

Jag jobbade i fredags i alla fall och fredagsmyset blev poké bowl och skräckfilm, Talk to me.

Igår lördag åkte Jonas och barnen en sväng till MOS, men jag stannade hemma och laddade för kvällen då jag gick på konsert med Wannadies! Men konserten ska få ett eget inlägg, så mer om den senare. (EDIT Här kom det: The Wannadies på Cirkus)

Idag har vi varit och grattat kusinerna, som egentligen hade kalas förra veckan då vi var sjuka. Ava var tyvärr för trött för att följa med, efter att hon varit på fest sent igår och sen haft sitt läxhjälpsjobb idag.

Nu ska vi försöka få ordning på dygnsrytmen igen efter barnens lediga vecka…

Läser: Drömmen om ett träd av Maja Lunde, till nästa bokcirkelträff.

Tittar på: The Good Place med Jonas och Gilmore Girls själv. Blev ett antal avsnitt under sjukdagarna…

Lyssnar på: Wannadies såklart. :)

Spelar: Min provperiod på Game Pass gick ut i veckan och jag förnyade inte. Däremot köpte jag loss spelet jag spelar, Disney Dreamlight Valley, så att jag i lugn och ro kan spela tills jag känner mig färdig. Jag och Jonas spelade i alla fall vidare litegrann på Return to Monkey Island.

Pusslar: Orkade inte pussla när jag var sjuk. Bara några få bitar blev lagda av Skönheten och odjuret-pusslet i veckan.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *