Hoppa till innehåll

Hopp om livet!

Idag är det hopp om livet! Helgen har varit ganska illa, jag var tvungen att ligga ner, blick stilla och tvinga ner pulsen för att inte ha ont. Men på måndagkvällen orkade jag gå upp och äta lite. David stekte plättar till mig, som jag åt med glass. Dessutom åt han spaghetti med någon sås och jag norpade rejält mycket pasta… På tisdagen var jag uppe hyfsat mycket. Satt hela gårdagen och jobbade med hemsidan samt satte in kort och negativ i album. Idag gick jag upp med David 5.30 (så förhoppningsvis kommer jag inte ligga vaken halva natten efter att David slocknat…) och har varit igång en massa, varit ute och uträttat ärenden till och med. Gjorde misstaget att glufsa i mig en banan innan jag gick ut, det gjorde fruktansvärt ont och verkade inte vilja släppa. Aj.

Klippte mig hos Klippoteket vid torget för 120:-. En ganska intressant upplevelse… De hade drop in och stället var helt tomt. Frisören var en äldre man med utländskt påbrå. Han började vifta lite med saxen och såg ut att sikta lite på måfå när han klippte… och så var det klart i ett nafs. Nåja. Det blev säkert jättebra.

Sen tänkte jag ta mig till Brommastaden för att leta Hultsfredsboning… Bussen var såklart sen, så jag fick stå och svettas i solen ett tag. Hittade ett tält för 695:-, samma typ som det jag blev av med förra året. Tremanna iglootält. Vill INTE att detta går samma öde till mötes!!! Övervägde att ta ett litet tvåmannatält för 199:-, men valde igloon eftersom jag gillar såna. Fördel lilla: Billigt, lätt. Nackdel lilla: Inte ett dugg vattentätt, pyttelitet, massa linor. Fördel igloo: Gillar igloor, lätta att slå upp, hyfsat vattentäta… Nackdel igloo: Tyngre, dyrare. Svårt beslut. Beror ju på framtida användningsområden också.

Hittade även en massa mat, de hade billig kassler i gigantisk bit, så nu är frysen full av kasslerbitar som jag skurit upp. Vi har så satans liten frys, morr!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *