Hoppa till innehåll

Platta vs. mus, första försöket

Det ÄR svårt att använda ritplattan. Det BLIR ganska knaggligt…

Tänkte det kunde vara roligt att posta “platta vs. mus”-bilder under mitt övande, med förhoppningen att man ska se att plattetekniken blir bättre.

Här är då dagens pinsamma försök, innan jag alls lärt mig plattan (men visst syns det skillnad ändå!):

Den STORA fördelen med plattan är att det känns mycket mindre bökigt att använda den och jag tröttnar inte som jag gör nästan direkt när jag användare musen. Det är bra! Jag tror lite av “muströttnandet” syns i bilden ovanför, för jag kan nog rita liiiite bättre med musen när jag precis börjar, men nu testade jag lite olika saker först och hann bli ganska sur på den.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *