Hoppa till innehåll

Ritplatta: lägesrapport

Oj, vad många inlägg det blir idag… :)

Har nu lekt med ritplattan i åtskilliga timmar. Det har mest blivit kladd. Testa penslar, skriva, klottra… jag känner mig nog redan lite mer bekväm med plattan, även om jag fortfarande har svårt att göra snygga linjer som inte är alldeles krokiga…

Egentligen vill jag inte direkt visa upp nåt jag gjort ännu, men jag gör det ändå för att sporra mig själv att göra det kontinuerligt för att visa hur mycket bättre jag blir. Vilket det nu inte alls är säkert att jag blir, men… jaja, lite får man väl hoppas på? Och lägger jag ut dåliga bilder borde jag ju få motivation att lägga ut bättre. :)

Okej, here it is: första hafsiga försöket. Resultat? Jag kan inte rita och jag måste ta reda på hur man gör när man skuggar och så… Och så borde jag göra saker ordentligt, inte bara hafsa… har jag för dåligt tålamod för att rita? Är det dåligt att tänka att jag ska “bli bekväm med plattan först” innan jag gör något på allvar? Borde jag bara kasta mig in i det?

Nu ska jag ta en paus från ritplattandet, men nästa gång kanske det är läge att följa några tutorials på nätet och vara lite seriösare!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *