Hoppa till innehåll

Mamma på besök!

Nu är jag i alla fall inte ensam… mamma är på besök! Tyvärr var hennes tåg nästan två timmar försenat, men som tur i oturen hann hon meddela mig det precis innan jag hoppade på spårvagnen och jag kunde gå hem och vänta. Det blev ett par avsnitt av animeserien Ayashi no Ceres under tiden. Ganska bra serie, men jag kan inte låta bli att störa mig på att de jämt måste visa tjejerna nakna/lättklädda. Bara tjejerna, inte killarna. Genomskinligt… Huvudpersonen Aya framstår i alla fall som väldigt renlig, eftersom hon duschar hela tiden. Suck.

Hur som helst, nu ska vi sova och ladda för helgens äventyr. Kanske blir det teater på lördag, en Molière rentav. Imorrn ska vi shoppa. Mamma har precis fått skriva ut ett formulär för reklamation av SJ-resa – man får tydligen pengarna tillbaka om man är så försenad som hon var och det kan ju sitta fint.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *