Hoppa till innehåll

RISK, jobbdag med mera

Aah. Just nu har jag inte några särskilt betungande måsten – inte en enda skoluppgift som jag kan göra något på för tillfället. Jag “måste” skriva lite recensioner och inlägg här, fixa med Parisfotoboken och lite sånt, men det vill jag ju faktiskt göra också. Även om det börjar kännas som dags för en datorfri dag snart också…

På sistone har jag hur som helst gjort en del grejer i Datornät-kursen, som ju ligger utanför de vanliga perioderna. I onsdags var jag och Jonas hos Linnéa och Björn och spelade RISK. Det var länge sedan för min del, men väldigt kul att återupptäcka. Dessutom fick vi hemgjorda semlor!

I torsdags uträttade jag en massa ärenden: åkte till Chalmers och registrerade mig på vårterminens kurser, köpte kurslitteratur, klippte mig, handlade, hämtade paket på posten…

Igår jobbade jag på Lorensbergs, mitt gamla sommarjobb alltså. De behövde hjälp att komma igång med utformning av enkäter och intyg, som jag jobbade med en del i somras. Det kändes nästan som att det var sommar när jag begav mig dit för en arbetsdag, fast det var lite kallare förstås. Hur som helst var det lite nytt folk där och det var roligt. En av de nya känner jag lite sen tidigare, eftersom han också gått IT i Linköping.

Igår var det också den 19:e, vilket innebar att vi åt pannkakor såklart.

Och imorgon har jag skrivit nätdagbok i sju år…

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *