Hoppa till innehåll

Just Another Kid

Jag har haft den här boken ett tag, men sparat den. Jag ville jättegärna läsa den, men inte att den skulle ta slut! Nu har jag nämligen läst Torey Haydens alla verklighetsbaserade böcker om barn hon träffar i sitt arbete som speciallärare och terapeut. Lyckligtvis är det länge sedan jag läste de första, så jag kan läsa om dem vid tillfälle utan att komma ihåg precis allt. Dessutom har hon skrivit ett par skönlitterära böcker också, så dem borde jag kanske läsa.

Det bör ha framgått av detta att jag verkligen, verkligen gillar Torey Haydens böcker. Hon skriver om problembarn med mörka hemligheter, hur hon lirkar med dem och till slut lyckas nå dem och ge dem en smula trygghet. Det är vardagligt, men spännande på deckarnivå!

I Just Another Kid får Torey hjälp i sin specialklass av en av elevernas mamma, Ladbrooke. Det visar sig att den som allra mest behöver Toreys hjälp faktiskt är Ladbrooke. Hon är en trasig själ som lever i ett märkligt äktenskap och har svårt att klara av sociala situationer. Hon blir “just another kid” i Toreys klass.

Gripande och jättebra! Man kan knappt lägga boken ifrån sig och läser ut den väldigt fort, precis som alla andra Haydens böcker.

BokinfoTitel: Just Another Kid
Författare: Hayden, Torey
ISBN: 0380705648
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *