Hoppa till innehåll

Besök på OBCZ Espresso House

Nyligen insåg jag att Stockholm har mer än en (dvs två?) Official Bookcrossing Zone. Det finns en på Espresso House Vasagatan 15-17 också! Och det är ju egentligen ett mycket bättre läge för mig än Ica Lansen på Söder. Så idag pallrade jag mig äntligen dit och lämnade dessa fem böcker:

Och Bodil Malmstens Priset på vatten i Finistère fick följa med mig hem. Jag har länge varit smått nyfiken på hennes böcker, fast i ärlighetens namn kanske inte jättesugen. Nu kunde jag hur som helst inte motstå att plocka med mig denna. Undrar bara när jag ska hinna läsa den?! Har mycket i att-läsa-hyllan och den tenderar att fyllas på med prio-1-böcker…

Jag blev väldigt positivt överraskad av bookcrossingzonen! Det var ju ett stooort café och de hade en hel bokhylla full med böcker. Dessutom hade de böcker som dekoration lite varstans och jag såg att det fanns andra bokhyllor med lite böcker, men jag kollade inte om några av dem också var bookcrossingböcker.

OBCZ Espresso House Vasagatan 15-17

OBCZ Espresso House Vasagatan 15-17

OBCZ Espresso House Vasagatan 15-17

Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *