Bra Friskis-pass

image

Idag har vi varit på Friskis Core Mamma för andra gången. Det dröjde kanske lite längre än jag tänkte mig, men vi har haft diverse hinder, som bara kommer att låta som undanflykter om jag redogör för dem…

Jag har i princip gett upp vagnen för tillfället. Han måste sova innan gympan och det gjorde han idag eftersom jag tog selen. Inte jättekul att vänta på passet ute i regnet, men han sov bra i alla fall och på måndagar börjar passet 10 och inte 10.30, vilket faktiskt gör stor skillnad när man fördriver tid.

Sander var en mycket exemplarisk gympa-bäbis idag! Låg på filten, plockade upp olika leksaker själv, rullade runt och tittade. Min enda inblandning under själva passet var att lägga tillbaka honom på filten ett par gånger. Under stretchingen ljöd en bäbiskör i salen och då gnällde även Sander lite. Jag plockade upp honom och ammade direkt, sen låg han nöjd igen medan jag snabbstretchade och plockade ihop. Jag var positivt överraskad, eftersom vi ofta ammar väldigt tätt just nu och jag var fullt inställd på att amma någonstans mitt i.

Passet kändes bra och jag gillade ledaren. Jag orkade inte till 100 på allt och det är bra, så det inte blir för tråkigt. Jag ska försöka gå på måndagarna hädanefter!

Sander var inte så nöjd på hemvägen, men det är ju en annan femma… Han blev arg så fort jag stängde jackan (det regnade!) men glad så fort jag kom in och öppnade den. Tyvärr hanns det ju med en del gråt däremellan…

Hoppas nu att inget kommer emellan nästa måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.