Hoppa till innehåll

Sanders luciatåg

sandertomteI tisdags var Sander en liten tomte med en lykta i förskolans luciatåg. Det är ju utomhus, pga platsbrist inomhus, så det är en extra utmaning att hitta utstyrslar till barnen som funkar utanpå overaller… men vi hade allt vi behövde från tidigare år.

Det var väldigt roligt att se att han faktiskt sjöng med i år för första gången! Han hade förvarnat om att han inte ville sjunga på engelska och det gjorde han inte heller, men det var bara de två sista sångerna. Annars sjöng han med i allt och verkade kunna orden riktigt bra. Några av dem har vi fått höra lite här hemma och sjunga med i också, men alla visste jag inte om att de övat på.

Det regnade lite och var ganska kallt, så det blev inget långvarigt luciamingel efteråt, men det bjöds i alla fall på glögg och pepparkakor.

Vi var och tittade hela familjen (det var kl 15) och efteråt gick Jonas och Ava till Avas basketavslutning med match föräldrar mot barn.

(Ava var inte med i något luciatåg, det är bara en årskurs på skolan som gör det varje år. De hade däremot ett föräldrafika med annat uppträdande, men då var Ava sjuk.)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *