Hoppa till innehåll

Shopping i Kista med Ava

Gårdagens händelser har legat som en skugga över dagen. Men vad kan vi göra annat än att fortsätta leva våra liv? Jag och Ava hade planerat att gå på stan och shoppa. Vi åkte till Kista i stället.

Ava köpte två par mjuka jeans (samma modell, olika blå nyanser), två långärmade tunna stickade tröjor, två kortärmade tröjor, en persikofärgad och glansig bomberjacka, en katt-hatt, ett par skor (allt hittills ska gå att se i bilden), ett halsband, ett CHILDHOOD-armband, tre par trosor och inte mindre än nio par strumpor (tre trepack). En välbehövlig påfyllning.

Hittade bild på en del av det (kläder från H&M, skor från Skopunkten och armbandet från Polarn och Pyret):

Jag köpte ett par skor också. Samma modell som jag hade förra året. Då hade jag bruna, det fanns inte nu, och jag gillade dem väldigt mycket ända tills sulan sprack efter några månaders användning… får väl hoppas att dessa också håller åtminstone över sommaren, likt de förra:

Utöver shoppingen fick Ava också prova en VR-grej där man satt i ett “ägg” som rörde sig samtidigt som man hade VR-glasögon på sig. Häftigt, såklart. Hon hade också med sina egna pengar och fick köpa en gosedjurshund och Shopkins på BR Leksaker.

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

 1. Hanna Hanna

  Jag hoppas du reklamerade skorna. Det är två års reklamationsrätt på skor.

  • Helena Helena

   Hade inte en tanke på det, faktiskt. Hade ju inte kvittot kvar heller… Skulle nog inte orka krångla för ett par billiga Skopunkten-skor, köpta med deras 3 för 2-deal dessutom…

 2. Emma Emma

  Hej! Min dotter hade en likadan katthatt förra sommaren och hon älskade den. Nu är den dock för liten. Söker en i större med ljus och lykta. Din är inte tillsalu?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *