Hoppa till innehåll

Sjukskriven för utmattningssyndrom

2021 har varit tufft och de flesta anledningarna till det är sådant jag inte skriver om publikt. Men nu tänkte jag i alla fall skriva att jag har varit sjukskriven för utmattningssyndrom hela november och december. Nu efter helgerna ska jag börja jobba 25% och se hur det går.

Jag kommer antagligen inte skriva så mycket detaljer om detta heller, men det känns skönt att i alla fall ha det sagt inför att jag nu ska försöka åstadkomma att blogga om jul och nyår och alla årssammanfattningar… Det blev inget julbrev med sammanfattning av 2021, för det kändes helt enkelt för ansträngande, men något till bloggen ska jag nog fixa i alla fall.

Det går bra att kontakta mig privat om du undrar något eller vill dela erfarenheter.

Publicerat iVardagsliv

4 kommentarer

  1. […] såg inte en enda serie helt själv förrän under sjukskrivningen. Då avverkade jag 4 stycken: Den osannolika mördaren, Squid Game, Kastanjemannen och Bron (till […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *