Hoppa till innehåll

Mitt 2017

2017 var året då…

Kort version: Jag bestämde mig för att byta jobb och sista dagen på Valtech blev precis innan julledigheten. Jag besökte två länder: Tyskland (med familjen) och Estland (weekend i Tallinn med Ann, geocaching och veganmat). Mest aktiva hobbies: geocaching, läsning och mot slutet av året äntligen skrivande igen. Jag blev aktiv i två bokcirklar. Löpning höll i sig som min motionsform, inte utan motgångar men jag sprang i alla fall 12 lopp! Jag och Jonas såg Frida Hyvönen och Radiohead. Huvudsemesternöjet var två veckor på Gotland.

Lång version:

Det här är kanske i ärlighetens namn mer en sammanfattning av årets bloggande än av året. Jag har missat att blogga om mycket i år för tiden har inte räckt till. Men det är ju det jag bloggats om som är lättast att komma ihåg nu när jag summerar…

Sammanfattningar om böcker, film och musik kommer separat.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *