Hoppa till innehåll

Min geocaching 2023

Loggade min 1000:e geocache på Öland

2023 var året jag loggade min 1000:e geocache. I alla fall om man räknar ALC-steg, vilket jag väl egentligen tycker känns sådär, men de räknas på geocaching.com.

Jag loggade 119 cacher 2023 och är nu uppe i 1079 st, varav 117 är ALC-steg. Så kanske håller jag reda på när jag firar 1000 icke-ALC-steg också …

Jag är inte särskilt bra på att geocacha i vardagen och ännu sämre nu än tidigare. Så här ser fördelningen ut över året:

I januari blev det en rusch för att klara labyrintutmaningen som pågick då. I juli var det semester och jag geocachade framför allt under mina egna dagar på Öland, men det blev också lite i Göteborg och Idre.

I september blev det äntligen av att Ann och jag åkte på geocachingresa igen. Vår helg i Arvika blev min nya “Best week caching” med “52 finds, from Monday 2023-09-18 to Sunday 2023-09-24“. Superkul!

Jag har också utfört en del underhåll på egna gömmor och jag skapade en ny ALC om Astrid Lindgren. Har ett par gömmor jag hade tänkt hinna se över under julledigheten, men jösses så fort den går … det är på att-göra-listan i alla fall!

Publicerat iVardagsliv

En kommentar

  1. […] hobbyfronten: läsning, fågelskådning, friluftsliv, geocaching, ett dopp i månaden – dessa har fått egna […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *